Formular de aplicație pentru participarea în programul "Servicii integrate de export pentru IMM-urile din România"

*Se vor înregistra numai aplicațiile completate integral. De aceea, vă recomandăm să parcurgeți formularul înainte de a începe solicitarea, pentru a vă asigura că sunteți în posesia documentelor care trebuie anexate, inclusiv Declarația de Eligibilitate completată și semnată.

Informații de bază pentru evaluarea aplicației:

 

C1. Produs solicitat pe piață*

Descrieți în detaliu produsul/ele, incluzând caracteristicile sau beneficiile care îl/le diferențiază de produsele concurente.

* Produsele care au prioritate sunt:

a) produse procesate bio, ecologice sau organice, printre care  enumerăm pentru exemplificare: miere, vin, produse procesate din cătină, legume și fructe procesate, lapte și produse din lapte, carne și produse din carne, produse procesate din cereale și oleaginoase ș.a. asimilate modului de producție specific ecologic sau bio.

Criteriile pentru produsele bio se adresează cu prioritate producătorilor care vizează inovarea tehnologică, de produs, de proces sau de marketing cu potențial de export.

b) mobilă din lemn, enumerăm cu titlul de exemplu: garnituri complete, mobilă sufragerie, de birou, de bucătărie, dormitoare, de grădină și mic mobilier și alte produse în care mobila din lemn are un rol important în cadrul produsului final.

Criteriile pentru produsele de mobilier se adresează cu prioritate producătorilor care vizează inovarea tehnologică, de produs, de proces sau de marketing, inclusiv printr-un design original cu potențial de export.

 

C2. Produs solicitat pe piață

 

C3. Produs solicitat pe piață

 

C4. Capacitate de producție

 

C5. Valoare adăugată

Descrieți activitatea de procesare în scopul stabilirii nivelului valorii adăugate.

 

C6. Abilități și competențe manageriale

*Pentru eligibilitatea în cadrul programului este necesar ca fiecare firmă să desemneze două persoane participante.

Listă documente solicitate:

Pentru a încărca mai multe fișiere aferente unuia dintre documentele cerute, după ce ați dat click pe butonul "Încarcă", în fereastra de selecție fișiere puteți sa alegeți mai multe fișiere ținând apăsat pe tasta CTRL în timp ce dați click pe fiecare dintre fișiere pentru a realiza o selecție multiplă.

PROIECT CO-FINANȚAT PRINTR-UN GRANT DIN PARTEA ELVEȚIEI PRIN INTERMEDIUL CONTRIBUȚIEI ELVEȚIENE PENTRU UNIUNEA EUROPEANĂ EXTINSĂ